четвъртък, 1 март 2012 г.

Oнлайн семинари и обучения


Всеки който иска да има успешен бизнес, трябва да стимулира своя персонал да посещава обучения и семинари. Но за накои работодатели, това е доста голяма инвестиция на време и пари, при положение че традиционните семинари са скъпички - от сорта на 100-150 лева и отнемат целия ден. Необходимо е решение, което да направи семинарите и обученията много по-достъпни и изгодни.

Крестън БулМар от доста време провежда полудневни семинари всеки месец, които са и едни от най евтините – по 35 лева на семинар. Наскоро им хрумнала добрата идея да запишат всичките си семинари и обучения и след това да ги предлагат в уеб пространството по един изключително евтин и удобен начин. Това нещо ще се стори изключително изгодно за работодателите и хората, които искат да увеличат своята квалификация, тъй като онлайн-семинарите са много евтини (под 10 лева), и отнемат много-по малко време, което позволява да „посетиш” повече семинари за отрицателно време. Сайтът, който ще предлага тази услуга е bulmar-trainings.com и това ще стане след около 30 дни, когато той ще излезе в нова версия, предоставяйки информацията по доста лесен и удобен начин.

Темите, които са засегнати от семинарите са свързани със счетоводната, данъчната и осигурителната сфера. Лекторите, които са избрани да ги водят са експерти с дългогодишен опит в бранша и работят с водещата счетоводна и консултантска компания в България Крестън БулМар.

Компанията ще продължи да организира семинари на живо два пъти на месец, така че тези които предпочитат дискусията на живо, ще имат и възможността да получат отговор и мнение от експертите по различни ежедневни въпроси и казуси.

Ново: Крестън БулМар вече реализира своята идея да предлага счетоводни и бизнес семинари онлайн и можете да ги гледате в сайта им за семинари. Цените са доста прилични, а можете и сами да решите дали да купите видеотата които искате да гледате поотделно, или да се абонирате и да гледате абсолютно всички.